Джуринська територіальна громада

Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути
21 Вересня, 2023 р., 11:12
  Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області оголошено конкурсний відбір кандидатів на службу в поліції із зайняттям вакантних посад для подальшого призначення до підрозділів поліції особливого призначення «САФАРІ», «ЦУНАМІ», «ЛУГАНСЬК» у складі Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «ЛЮТЬ», зокрема, на даний час оголошено конкурсний відбір на 2 вакантних посади, з них:
16 Вересня, 2023 р., 16:46
Щороку в третю суботу вересня проходить акція Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Це - масштабна акція, спрямована на усунення забруднення довкілля та пластикових відходів. Мета акції – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього. Під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» працівники Джуринської сільської ради та працівники закладів культури охоче приєднались до вищезгаданої акції. В рамках акції були проведені цифрове прибирання та колективне прибирання колишнього терапевтичного відділення , ігрового майданчику, парків, вулиць,  прилеглих територій закладів та ін.
12 Вересня, 2023 р., 09:43
У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», що здійснюється за ініціативи Олени Зеленської, міжнародними експертами Israel Trauma Coalition та ГО «Безбар'єрність» проводилося навчання з основ психологічної підтримки для працівників служби зайнятості.
24 Серпня, 2023 р., 08:09
Шановні земляки! Вітаю із 32-ою річницею Незалежності України!  Україна — країна сильних, сміливих і незламних людей. Про це тепер знає увесь світ!
23 Серпня, 2023 р., 09:54
На вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України 23 серпня в Україні відзначається державне свято – День Державного Прапора України.  Державний Прапор як символ країни є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.
22 Серпня, 2023 р., 14:10
Навчальний курс за напрямом «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування».
18 Серпня, 2023 р., 09:41
Державна підтримка бізнесу в питаннях фіскалізації розрахункових операцій

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора