Джуринська територіальна громада

Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути
26 Квітня, 2024 р., 13:18
25 Квітня, 2024 р., 15:54
З настанням весняної погоди на Вінниччині різко збільшилася кількість пожеж на відкритих територіях. Майже щодня реєструються випадки горіння сухої рослинності, чагарників, очерету тощо.
25 Квітня, 2024 р., 15:52
Для українців Великдень – це особливе свято, коли слідують традиціям і вірять у диво, а тепер ще й сподіваємось  на довгоочікувані перемогу та  мир. Пасхальний стіл – обов’язковий Великодній атрибут.
23 Квітня, 2024 р., 16:04
Грунтово-кліматичні умови Вінницької області досить сприятливі для розвитку сільського господарства, зокрема для вирощування озимої пшениці, ярих зернових культур, цукрових буряків тощо. Вінниччина є одним із найпотужніших аграрних регіонів України. Щороку з приходом весни фермери, які займаються вирощуванням овочів, фруктів, городини, сільськогосподарських культур, використовують пестициди та ЗЗР задля отримання щедрого врожаю. Не забувають про ці засоби і власники приватних городів у селах та містах області.
22 Квітня, 2024 р., 08:11
Головними спеціалістами відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Жмеринського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області спільно із представниками поліції та муніципальної варти Шаргородської міської ради, на виконання доручення в.о. начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області від 25 березня 2024 року №04/01 «Про посилення державного ветеринарно-санітарного контролю за реалізацією живої риби»», провели рейдову перевірку ПСК «Шаргородський ринок», «Центральний ринок» м. Шаргород, а саме – місця з реалізації живої риби.          Під час заходу спеціалісти перевірили законність набуття права володіння водними біоресурсами, що перебували в обігу, наявність товарно-транспортної накладної на водні біоресурси затвердженої форми та правильність її оформлення та експертні висновки лабораторії ВСЕ.          В ході обстежень порушень чинного законодавства щодо порядку придбання та збуту риби не виявлено, реалізація цінних видів риб, що занесені до Червоної книги України, не здійснювалась. Фактів реалізації водних біоресурсів, які є непридатними до вживання, не встановили.
17 Квітня, 2024 р., 13:56
Життя людини – це найцінніший дар, який вона отримала від Бога. І кожен з нас перед Богом дасть відповідь, як він розпорядився цим даром. Тому церква разом з працівниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій закликає всіх громадян берегти своє життя, бути уважним під час святкування Великодня, робити все можливе, аби пожежа ніколи не завітала у ваші домівки.
09 Квітня, 2024 р., 16:10
Проєкт «Армія відновлення» успішно розвивається на Вінниччині та охоплює майже всі райони області. У рамках проєкту людей, які тимчасово втратили роботу, залучають до виконання суспільно корисних робіт. За виконання таких робіт люди отримують заробітну плату.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора