Джуринська територіальна громада

Вінницька область, Жмеринський район

БРАЦЛАВСЬКИЙ ВОЛОДИМИР МИКОЛАЙОВИЧ

Дата: 03.09.2023 15:48
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Війна продовжує приносити біль в домівки українського народу. Серце крається від жалю за всіх загиблих у цій кривавій та лютій війні.

На жаль, сьогодні наша громада знову схилила свої голови у глибокій скорботі, отримавши ще одне сповіщення про загибель Героя України.

Брацлавський Володимир Миколайович, 22.08.1973 р.н., з сім'єю проживав в Маріуполі та під час повномасштабного вторгнення перебрався на малу Батьківщину своєї дружини в с.Хоменки, звідки був мобілізований на фронт.

Старший лейтенант Брацлавський Володимир Миколайович командир 1 механізованого взводу 1 механізованої роти військової частини А4472 з 03.09.2022 року вважався зниклим безвісти при виконанні бойового завдання в районі н.п. Сухий ставок та н.п.Кострома Херсонської області. Був ідентифікований і вважається загиблим з 03.09.2022 р

Джуринська сільська рада висловлює щирі слова співчуття рідним, близьким, побратимам та всім хто знав Володимира Миколайовича. Дорогою ціною - власними життями - платять захисники за спокійний сон кожного з нас, залишаючи по собі пекучий біль втрати та найсвітліший спомин.

Вічна пам’ять та шана Герою


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора