Джуринська територіальна громада

Вінницька область, Жмеринський район

МЕЛЬНИК АНДРІЙ МИХАЙЛОВИЧ

Дата: 23.04.2023 15:39
Кількість переглядів: 23

Фото без опису

Ворог забрав життя Мельника Андрія Михайловича 10.12.1978 року народження, жителя м.Вінниця. Мати чекала на сина, який офіційно вважався безвісти зниклим та страшна звістка обірвала надію.

Мати давно проживає в с.Зведенівка. Вона чекала свого сина живого, але тепер чекає його на щиті.

Солдат Мельник Андрій Михайлович, номер обслуги 3 гранатометного відділення гранатометного взводу роти вогневої підтримки військової частини А3137, був призваний 11.01.2023 року на військову службу, вірний військовій присязі з 23.04.2023 року рахувався безвісти зниклим, а в ході службового розслідування було встановлено, що 23.04.2023 року під час безпосередньої участі у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації в Донецькій та Луганській областях загинув під час виконання бойових завдань в районі н.п. Григорівка Бахмутського району Донецької області.

Неможливо заспокоїти біль та гіркоту втрати. Кожен загиблий воїн – це болючий шрам на душі кожного з нас.

Джуринська сільська рада висловлює щирі слова співчуття родині, друзям, односельчанам, усім хто знав, цінував, любив та поважав Андрія Михайловича. Розділяємо гіркоту втрати та сумуємо разом з вами.

Вічна слава та вічна пам'ять Герою України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора