Джуринська територіальна громада

Вінницька область, Жмеринський район

Міністерство соціальної політики інформує!

Дата: 31.10.2023 16:12
Кількість переглядів: 20

Фото без опису

⚙️ Протягом останніх двох років Єдина інформаційна система соціальної сфери (ЄІССС) працювала як експериментальний проєкт, який завершився в лютому цього року. За цей час було впроваджено потужний функціонал: Єдиний соціальний реєстр, базові підсистеми, запущено соцвиплати, зокрема постраждалим від підриву Каховської ГЕС, а також сервіси для ВПО.

⚡ А відтепер до ЄІССС можуть приєднатися інформаційні ресурси всіх державних органів влади. Відповідну Постанову днями було ухвалено на засіданні Уряду.

⁉️ Що це дасть? Соціальна підтримка населенню надаватиметься максимально оперативно, без зайвого зволікання на паперові запити для перевірки інформації з боку одного держоргана до іншого. Ціла низка соцпослуг стане доступною онлайн.

☝️ Крім того, Постанова включає нову підсистему ЄІССС – електронний кейс-менеджмент, або ведення випадку. Він передбачає системний підхід до надання особі соціальної допомоги та підтримки – від визначення потреб конкретної людини або сім’ї до розробки плану дій та координації всіх фахівців, які мають бути залучені до вирішення тієї чи іншої проблеми.

ℹ️ Усі подробиці про це – за посиланням: https://www.msp.gov.ua/news/23150.html.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора