Джуринська територіальна громада

Вінницька область, Жмеринський район

Засідання конкурсної комісії

Дата: 02.06.2021 11:00
Кількість переглядів: 767

Фото без опису

Про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на посадудиректора опорного закладу Деребчинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та на посаду директора Хоменківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів

2 червня 2021 року відбулось засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду директора опорного закладу Деребчинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та на посаду директора Хоменківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Конкурсна комісія розглянула документи, подані претендентами на участь у конкурсі та делегувала представників від конкурсної комісії для ознайомлення кандидатів із закладом освіти.

Бажання брати участь у конкурсі виявили двоє претендентів: Свідніцька Оксана Володимирівна – заступник директора з навчально-виховної роботи, яка претендує на посаду директора Хоменківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та  Остапенко Сергій Григорович, який претендує на посаду директора опорного закладу Деребчинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Усі претенденти допущені до конкурсу, що відбудеться 30 червня 2021 року о 10.00 год. в приміщенні КУ «Центр культур та дозвілля» Джуринської сільської ради за адресою: 23545, с.Джурин, вул. Заводська, 2, Жмеринського району, Вінницької області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора