Джуринська територіальна громада

Вінницька область, Жмеринський район

Оголошення про збір ідей проєктів до Плану заходів на 2024-2026 р. з реалізації стратегії розвитку Джуринської територіальної громади на період до 2030 року

Дата: 09.11.2023 15:49
Кількість переглядів: 139

Оголошення
про збір ідей проєктів до Плану заходів на 2024-2026 р. з реалізації стратегії розвитку Джуринської територіальної громади на період до 2030 року

      Інформуємо мешканців нашої громади, про те, що Джуринська територіальна громада продовжує роботу по актуалізації Стратегії розвитку Джуринської територіальної громади на період до 2030 року, а саме  Плану її реалізації на період 2024-2026 рр.

 Важливим етапом розробки цих документів є збір від усіх зацікавлених сторін (юридичних і фізичних осіб), мешканців громади ідей проєктів, які спрямовано на розвиток громади в нових умовах розвитку країни. Усі ідеї проєктів буде проаналізовано Робочою групою з розробки Стратегії та Плану її реалізації та експертами, визначено першочергові до впровадження проєкти, які буде включено до стратегічного документа громади.

 Запрошуємо мешканців громади, представників суб’єктів підприємницької діяльності, громадських організацій, установ і організацій запропонувати ідеї проєктів.

 Ідея проєкту має відповідати дереву цілей (стратегічна ціль – оперативна ціль – заходи) згідно додатку  додаток 1

Пропозиції ідей проєктів формуються за відповідною формою зігдно додатку 2 додаток 2

Звертаємо увагу на те, що пропозиції ідеї проєкту мають відповідати таким критеріям / вимогам:

  • Проєкт має бути спрямованим на розвиток однієї із чотирьох стратегічних цілей та відповідати дереву цілей додаток 1 ( дерево цілей )
  • Строки реалізації проєкту не можуть перевищувати 3 роки (до 2026 року).
  • Пропозиція ідеї проєкту має бути представлена у відповідній Формі додаток 2
  • Пропозицію ідеї проєкту має бути надано одним із запропонованих способів не пізніше до 20 листопада 2023 року.

Заповнені форми надсилайте на e-mail: [email protected] з поміткою «До плану реалізації Стратегії». За результатами відбору пропозицій ідей проєктів буде сформовано, ухвалено та втілюватиметься План заходів на 2024-2026 року з реалізації Стратегії розвитку Джуринської територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора