Джуринська територіальна громада

Вінницька область, Жмеринський район

ЗАПРОШУЄМО НА СЛУЖБУ В ПОЛІЦІЮ!

Дата: 21.09.2023 11:12
Кількість переглядів: 197

 

Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області оголошено конкурсний відбір кандидатів на службу в поліції із зайняттям вакантних посад для подальшого призначення до підрозділів поліції особливого призначення «САФАРІ», «ЦУНАМІ», «ЛУГАНСЬК» у складі Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «ЛЮТЬ», зокрема, на даний час оголошено конкурсний відбір на 2 вакантних посади, з них:

  • 1 інспектор батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця» 
  • 1 поліцейський батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця»

Для участі у конкурсі майбутнім кандидатам в першу чергу  необхідно заповнити онлайн-анкету, яка розміщена на інформаційному порталі КАДРІВ КАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ сайті https://nabir.np.gov.ua.

ПРИЙОМ АНКЕТ ТА ДОКУМЕНТІВ ТРИВАЄ З 18 ВЕРЕСНЯ ДО 27 ВЕРЕСНЯ 2023 РОКУ.

Після чого, у визначений строк подати необхідні документи до ГУНП у Вінницькій області, за адресою: м.Вінниця, вул.Театральна, 10 каб.№111.
Інформація про порядок проведення конкурсу , вимоги до кандидатів, розмір грошового забезпечення зазначена на вищевказаному сайті.

   За більш детальною інформацією звертатись до працівників сектору кадрового забезпечення Жмеринського районного відділу поліції за контактними телефонами: 0682319698

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора