Джуринська територіальна громада

Вінницька область, Жмеринський район

Про 32 сесію 8 скликання Джуринської сільської ради

Дата: 04.08.2023 09:35
Кількість переглядів: 58

   03.08.2023 р. відбулась 32 сесія 8 скликання Джуринської сільської ради на якій було розглянуто 30 питань згідно порядку денного. У роботі сесії, на розгляд якої винесено ряд питань, що стосуються життєдіяльності громади, взяли участь депутати сільської ради, керівники відділів сільської ради та запрошені.

Розпочалась сесія з хвилини мовчання на знак вшанування пам’яті українських воїнів та загиблих мирних жителів з часу повномасштабного вторгнення росії в Україну.

   Зокрема, було заслухано звіт поліцейського офіцера громади Коваля О.І. за перше півріччя 2023 року. Було прозвітовано про забезпечення охорони громадського порядку та безпеки на території Джуринської територіальної громади. Присутні на сесії подякували поліцейському офіцеру громади за його відданість професії та сумлінну працю.

Затверджено перелік адміністративних послуг, які будуть надаватись новоствореном ЦНАПом у Джуринській територіальній громади (з переліком послуг можна буде ознайомитись у додатках до рішення)

Також розглянуті земельні питання.

Внесено зміни до бюджету Джуринської територіальної громади. Затверджено програми «Обдаровані діти» та «Виплата з одноразової допомоги випускникам навчальних закладів із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які закінчили навчання у закладах загальної середньої освіти у 2023-2025 н.р.» .

Заслухано та затверджено звіт начальника фінансового управління Джуринської територіальної громади « Про виконання бюджету за перше півріччя 2023 року».

Загалом, завдяки ЗСУ сесія пройшла налагоджено та конструктивно.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора