Джуринська територіальна громада

Вінницька область, Жмеринський район

Річниця смерті Брацлавського Олександра Дмитровича

Дата: 05.06.2023 16:09
Кількість переглядів: 65

Фото без описуЗ початку повномасштабного вторгнення щоденні новини розривали серце на шматки...

Боляче було усвідомлювати, що наша країна втрачає кращих синів і дочок, мужніх захисників і захисниць, справжніх Героїв сьогодення...

Рік тому, 5 червня 2022 року Джуринська земля знову змарніла та почорніла. З фронту прийшла страшна звістка про героїчну загибель нашого Захисника, який побачить Перемогу тільки з небес😔

В боротьбі за незалежність України, її територіальну цілісність та суверенітет, мужньо даючи відсіч противнику і залишаючись вірним військовій присязі, при виконанні бойового завдання, виявивши стійкість і мужність, загинув незламний воїн, патріот України, житель с.Деребчин Брацлавський Олександр Дмитрович.

Брацлавський Олександр Дмитрович, 1971 р.н., старший солдат, старший механік-водій взводу оперативного призначення НГУ загинув 05.06.2022 року внаслідок отриманих осколкових поранень в м.Сєвєродонецьк Луганської області.

Олександр Дмитрович поклав своє життя за майбутнє української нації, проявивши стійкість, хоробрість та мужність. Не вистачає слів, щоб передати смуток, який чорним крилом торкнувся усіх, залишивши сльози.

У нашій пам’яті Олександр Дмитрович назавжди залишиться відважним Героєм!

Вічна пам’ять мужньому воїну та Царство Небесне

🕯Олександр Дмитрович Брацлавський, "Батя".

10.04.1971 - 5.06.2022

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора