Джуринська територіальна громада

Вінницька область, Жмеринський район

Допомога від Джуринської громади Херсонщині

Дата: 13.07.2023 14:43
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

Після підриву Каховської ГЕС 6 червня затопило величезну територію Херсонської області. Під водою опинились будинки, дороги, дерева, городи, поля. Без сліз не можна було дивитись та читати новини. Всіма силами люди намагались врятуватись, врятувати домашніх тварин. Всі опинились в дуже важкій ситуації, яку спричинила страшна окупантська рука...

Але з перших днів війни наша країна показала всьому світу, що ми сильна, згуртована нація, яка прийде на допомогу одне одному.

Завдяки тісній співпраці Галина Попсуй - голова Джуринської громади з ТОВ "СХК "Вінницька промислова група" було закуплено та передано матраци, ковдри, подушки, постільну білизну, швабри, віники, засоби від плісняви, миючі засоби, рукавиці, туалетний папір, воду та інші необхідні товари для постраждалих від рук окупантів. Також, до закупів долучилися працівники Джуринської сільської ради та старостатів громади.

13.07.2023 року наша громада відвезла в Комишанський старостат Херсонської міської ради всі закуплені товари і передали старості громади Катерині Роговій.

Висловлюємо щиру подяку Підкапко Олександру, який неодноразово допомагав завезти гуманітарну допомогу або привезти її в громаду. Супроводжував водія староста Калитинського старостинського округу Василь Войчишен.

Є люди, які є прикладом добра, мужності та реальних дій. Про таких людей хочеться писати, говорити, щоб про них знав весь світ.

Мирного неба нам усім та Перемоги!

Все буде Україна 💙💛

Слава ЗСУ

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора