Джуринська територіальна громада

Вінницька область, Жмеринський район

Про діяльність Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу

Дата: 15.05.2023 11:10
Кількість переглядів: 69

Вже більше року наша Джуринська громада співпрацює згуртованою командою Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб в тилу, забезпечуючи військових, вимушених переселенців та малозахищених українців гуманітарною допомогою.

Завдяки скоординованим зусиллям колег з інших регіонів, а також українських та іноземних волонтерських організацій, в Джуринську громаду вдалося доставити продуктові набори для ВПО та соціально вразливого населення, молоді матусі отримали 3 пакунки по догляду за малюком з косметичними засобами. У співпраці Галина Попсуй - голова Джуринської громади з Гумштабом, наша громада передала буржуйку, лопати, сокири, кирку, скоби, цвяхи, а також щонайменше 500 кг смаколиків.

За рік роботи були реалізовані проєкти «Тепло від дому до окопу» та «Подаруй військовим смак домашнього тепла», які згуртували усю Вінниччину, адже кожна громада долучилася до допомоги нашим захисникам. Міжрегіональний координаційний Гуманітарний штаб, заснований очільником Вінницької громади Сергій Моргунов та Вячеслав Соколовий - голова Вінницької обласної Ради за ініціативи Володимира Гройсмана став об’єднанням, якому вдалося згуртувати зусилля тисяч людей в Україні та за її межами.

Завдяки наполегливій роботі ми тримаємо тил та робимо все можливе задля нашої майбутньої перемоги!

Дякуємо всім, хто був і залишається поруч!

      Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора