Джуринська територіальна громада

Вінницька область, Жмеринський район

Служба в Збройних Силах України

Дата: 17.11.2021 14:58
Кількість переглядів: 862

Свідомий вибір кращих.

  11.11.2021 спільно з представниками другого відділу Жмеринського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки начальником відділення рекрутингу та комплектування капітаном Довганичом  Олександром , інструктором  віділення, головним сержантом Дубчаком Володимиром та Шаргородською районною філію Вінницького обласного центру зайнятості провідним фахівцем Кухаренком Віталієм було проведено черговий семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України. У виступах доповідачів зазначалося, що проходження військової служби за контрактом дає можливість безробітним громадянам вирішити актуальну проблему їхнього реального працевлаштування.

  Змістовна бесіда з клієнтами служби зайнятості була зорганізована  в зручній та доступній формі діалогу. Потенційних кандидатів на військову службу за контрактом цікавило все що пов’язане з військовою службою,так зокрема грошове, медичне та речове забезпечення, умови надання відпусток, пільги для учасників бойових дій та можливістю залучення до Операції об'єднаних Сил.

 Відвідувачі заходу отримали інформаційно-довідкові матеріали про службу в Збройних силах України та залучення населення  до військової служби за контрактом.

                                               Шаргородська районна філія                                                                                         

                                              Вінницького обласного центру зайнятості

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора