Джуринська територіальна громада

Вінницька область, Жмеринський район

День Захисту Дітей !!!

Дата: 01.06.2021 15:16
Кількість переглядів: 243

День Захисту Дітей !!!

Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості.

Василь Олександрович Сухомлинський

     1 червня 2021 року, до Дня Захисту Дітей, Службою у справах дітей Джуринської сільської ради, за підтримки сільського голови  Попсуй Галини Михайлівни та Департаменту молодіжної та соціальної політики Вінницької ОДА була здійснена поїздка дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей, батьки яких перебували в зоні АТО та дітей-інвалідів до Подільського зоопарку і Парку Динозаврів у м. Вінниці.

    15 дітей під супровідом начальника ССД Гонтарука Р.О., провідного спеціаліста Гуменної Г.В. та медсестри Джуринського ЗДО Качак Т.О. провели незабутньо час та отримали море позитивних емоцій. Надзвичайно порадували дітей солодкі подарунки та сувеніри отримані від організаторів свята.

   Окрему подяку висловлюємо ПП Яковишену О.М., ПП Захарчук Т.М., ПП Ратко А.Й, Страшку І.І. за спонсорську допомогу та директору Деребчинського ЗЗСО І-ІІІ ст. Джуринської сільської ради за наданий автобус.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора